۱۳۹۹ جمعه ۳ بهمن
صفحه اصلي
اطلاعات تماس
نقشه سايت
*
دوباره تلاش كنيد
ساختار سازماني دفتر مديريت عملكرد
لينك هاي مرتبط
وزارت راه و شهرسازي
سامانه جامع مديريت عملكرد كاركنان
سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور
راه آهن هاي دنيا
سازمان هاي تابع وزارت راه و شهرسازي
پرتال اصلي راه آهن
در خصوص ارزيابي عملكرد
عنوان مقاله : ارائه رويكردي تركيبي از تحليل سلسله مراتبي فازي
(FAHP)
،
شبيه سازي و تحليل پوششي داده ها
(DEA)
جهت ارزيابي عملكرد كاركنان مرد و زن
نويسنده:حسام سروش - دانشجوي دكتراي مهندسي صنايع، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب
چكيده مقاله:
شواهد موجود در كسب وكار امروزي گوياي اين واقعيت است كه موفقيت هر سازماني توسط كاركنانش رقم مي خورد و در اكثر سازمان ها به كاركنان لفظ سرمايه انساني اطلاق مي گردد، چرا كه مديران معتقدند با بهره گيريي مو ثرتر از اين سرمايه دستيابي به اهداف تسهيل تر خواهد شد. به همين علت در دو دهه اخير ارزيابي عملكرد كاركنان رواج زيادي يافته است كه با استفاده از آن سازمان ها مي كوشند به بهبودي مستمر دست يابند و بازده كاري خود را افزايش دهند. از طرف ديگر در ارزيابي عملكرد آنچه كه كمتر مورد توجه محققين قرار گرفته است، جنسيت كاركنان مي باشد و اين در حالي است كه مردان و زنان تفاوت هايي به لحاظ ساختاري و بيولوژيكي دارند و اين تفاوت ها، معيارهاي موثر بر ارزيابي عملكرد را تحت شعاع قرار مي دهند، هدف از اين پژوهش كاربردي، انتخاب تركيب مطلوبي از كاركنان با در نظر گرفتن جنسيت آن ها، به گونه اي كه حداكثر بهبود را در اهداف مدنظر داشته باشند. بدين منظور در ابتدا با استفاده از تكنيك تحليل سلسله مراتبي فازي (FAHP)، تاثير جنسيت بر معيارهاي ارزيابي عملكرد كاركنان مورد بررسي قرار مي گيرد. سپس با رويكرد تلفيقي از شبيه سازي و تحليل پوششي داده ها (DEA) راهكارهاي پيشنهادي كه تركيبي از كاركنان مرد و زن مي باشند، مورد ارزيابي قرار مي گيرند و در نهايت راهكاري كه حداكثر بهبود در بهره وري كاركنان و افزايش رضايتمندي مشتريان را در پي داشته باشد، به عنوان راهكار مطلوب انتخاب مي شود.
دريافت مقاله
عنوان مقاله: ابزارهاي ارزيابي عملكرد سازمان با هدف بهبود مستمر سازماني مبتني بر سازمان هاي استراتژي محور
سال انتشار: 1393
نويسنگان:
عاطفه سجاد - دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني دانشگاه فردوسي مشهد
محمود سپاسي - دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني دانشگاه فردوسي مشهد
چكيده مقاله:
بيش از 90 درصد از استراتژي هاي اجرايي در سازمان ها با شكست مواجه مي شوند. از ديدگاه سيستمي يك دليل اصلي براي اين مسئله شكاف بين لايه استراتژيك و لايه عملياتي در سازمان هاست. با اين وجود، تاكنون كمتر به پياده سازي و ارزيابي استراتژي ها و عملكرد توجه شده است . اما بي شك يكي از وظايف اصلي مديران كنترل و ارزيابي عملكرد سازمان تحت نظارت خود مي باشد . استراتژي هاي به كار برده شده جهت نيل به اهداف در سازمان، همواره نياز به بررسي و ارزيابي دارند تا عملكردي مطابق با آنچه كه از تدوين و اجراي آنها پيش بيني شده است، داشته باشند. هدف از اين پژوهش ارائه انواع مدل هاي ارزيابي عملكرد و مقايسه اين مدل ها با هم مي باشد. روش تحقيق، توصيفي و روش جمع آوري اطلاعات، كتابخانه اي مي باشد.در اين مقاله به عناويني چون ضرورت اجراي ارزيابي عملكرد، انواع تكنيك هاي ارزيابي و زيرمجموعه هاي هركدام و تفاوت هاي موجود در آن ها پرداخته شده است. در نهايت نيز به چگونگي ارزيابي عملكرد سازمان ها اشاره مي شود.
دريافت مقاله
عنوان مقاله : ابعاد مؤثر بر بهره وري كاركنان در چارچوب ابعاد ارزيابي عملكرد كاركنان
سال انتشار: 1393
نويسندگان:
روح اله همايون زاده بائي - دانشجوي كارشناسي ارشد، مديريت مالي دولتي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد فيروزكوه
مرتضي فرجي - دانشيار، دانشكده مديريت ، دانشگاه آزاد اسلامي واحد فيروزكوه
چكيده مقاله:
هدف اين تحقيق، بررسي ميزان تأثير ابعاد سه گانه ارزيابي كاركنان بر بهره وري ايشان مي باشد. تحقيق حاضر را برحسب هدف مي توان در دسته كاربردي قرار داد؛ و بر حسب نحوه گردآوري داده ها، توصيفي از نوع پيمايشي مي باشد. از نظرروش تجزيه و تحليل داده ها نيز ، از نوع همبستگي و معادلات ساختاري محسوب مي گردد. به اين منظور، براساس نمونه گيري به صورت تصادفي، نمونه اي معادل 389 نفر انتخاب شده و با استفاده از پرسش نامه 17 سؤالي اقدام بهجمع آوري اطلاعات گرديد. در پايان به اين نتيجه رسيديم كه: ابعاد 3 گانه ارزيابي عملكرد داراي تأثير معناداري بر بهره وري كاركنان در جامعه آماري مورد مطالعه بوده اند و به ترتيب بيشترين ميزان تأثير عبارتند از: ارزيابي عملكرد واقعي ، آگاهي كاركنان از اهداف و شاخص هاي ارزيابي عملكرد و آگاهي كاركنان از محتوا و وظايف اصلي شغل
دريافت مقاله
عنوان مقاله: اركان ارزيابي عملكرد منابع انساني
مولف/ان: محمدتاج الدين و محمد تقي و مريم درويش
موضوع: ارزيابي عملكرد
سال انتشار(ميلادي): 2009
چكيده: فرايند ارزيابي عملكرد كه امروزه بايد آن را در چارچوب مديريت عملكرد طراحي و پياده سازي نمود يكي از مهمترين فرايند توسعه منابع انساني به شمار مي رود. مهمترين عواملي كه در طراحي يك فرايند ارزيابي عملكرد اثربخش لازم است مورد توجه قرار گيرند را مي توان به شرح ذيل برشمرد:1- شفاف سازي ارتباط عملكرد كاركنان با استراتژي ها و اهداف سازمان 2- تعيين شاخصهاي عملكردي جهت ارزيابي 3-تعيين و برقراري ارتباط بين فرايند ارزيابي عملكرد با ساير فرايندهاي توسعه منابع انساني. در اين مقاله تلاش شده است با توجه به رويكرد فوق و براساس مدل “5W” نسبت به تشريح عوامل كليدي در طراحي فرايند ارزيابي عملكرد پرداخته شود.
خلاصه تفصيلي مقاله
عنوان مقاله: مدل هاي نوين ارزيابي عملكرد سازماني
مولف/مترجم: تورج كريمي
موضوع: ارزيابي عملكرد
سال انتشار(ميلادي): 2006
چكيده: در دو دهه اخير ، مديريت عملكرد سازماني به يكي از موضوعهاي مورد توجه و جذاب تبديل شده است و اين تمايل هم در زمينههاي تحقيقاتي و هم در زمينه هاي كاربردي به بروز نوآوريهاي بسياري منجر شده است(5) . لذا در اين مقاله پس از تعريف ارزيابي عملكرد سازماني و دلايل آن، برخي چارچوبها و متدهاي نوين در اين زمينه را معرفي كرده و نقاط قوت و ضعف هر يك را بيان خواهيم كرد.
خلاصه تفصيلي مقاله
عنوان مقاله: ارزيابي عملكرد و بهبود مستمر سازمان
مولف/مترجم: غفور رحيمي
موضوع: ارزيابي عملكرد
سال انتشار(ميلادي): 2006
چكيده:
اين مقاله با طرح ديدگاههاي ارزيابي عملكرد سازمانها، ضرورت و اهميت آن را براي بهبود مستمر سازمان و مديريت عملكرد، مورد توجه قرار ميدهد. سپس فهرستي از الگوها و مدلهاي ارزيابي عملكرد و نرمافزارهاي كاربردي مربوط را ارائه ميدهد.
خلاصه تفصيلي مقاله
عنوان مقاله: رويكرد تي.ئي.اي.ام در ارزيابي عملكرد منابع انساني
مولف/مترجم: دكتر سيد احمد بزاز جزايري
موضوع: ارزيابي عملكرد / مفاهيم نوين در سازمانها
سال انتشار(ميلادي): 2006
چكيده: ارزيابي اثربخش عملكرد منابع انساني موضوعي است كه فكر بسياري از مديران را به خود جلب كرده است. اغلب آنان به دنبال رويكرد يا راهكار عملي هستند از طريق آن بتوانند عملكرد كاركنان خود را بهبود بخشيده و زمينه هاي رشد و تعالي را فراهم ساخته و بر مزيتهاي رقابتي خود بيفزايند. اثربخشي ارزيابي عملكرد به عواملي از قبيل دانش و شناخت مديران نسبت به روشها و الگوهاي ارزيابي عملكرد، حمايت همه جانبه آنان از برنامه هاي ارزيابي عملكرد، مشاركت دادن كاركنان در برنامه هاي ارزيابي، بررسي عيني و منصفانه عملكرد كاركنان، تدوين برنامه عملي براي ايجاد زمينه هاي بهبود عملكرد و زدودن عوامل استرس زا در ارزيابي بستگي دارد. يكي از رويكردهايي كه مي تواند به اجراي اثربخش برنامه هاي ارزيابي به مديران كمك كند، رويكرد T.E.A.M است. اين رويكرد داراي چهار مرحله فني، بسط، ارزيابي و نگهداري است. در اين مقاله سعي بر آن است به تبيين هريك از آنها و نكات كليدي و موثر در برنامه ارزيابي پرداخته شود.
خلاصه تفصيلي مقاله
عنوان مقاله: طراحي كانون ارزيابي مديران
مولف/مترجم: دكتر محمدعلي بابايي
موضوع: نظام هاي كنترلي و ارزيابي عملكرد
سال انتشار(ميلادي): 2004
مقدمه: كانون يا مركز ارزيابي مديران كه بعضاً فناوري مركز ارزيابي نيز ناميده مي شود، نه يك مكان فيزيكي يا جغرافيايي، بلكه يك رويكرد (يا فرايند) ارزيابي است. اين رويكرد، به ارزيابي گروهي از شركت كنندگان (داوطلبان) توسط تيم ارزيابان با استفاده از تمرينات و آزمونهاي متنوع دلالت دارد كه براي انتخاب افراد واجدشرايط براي تصدي مناصب عمدتاً مديريتي استفاده مي شود. در اين مركز ارزيابان با درنظر گرفتن معيارهاي خاص مشاغل، تصميمات لازم را درخصوص گزينش، ارتقا و يا راههاي بهبود توانمنديهاي مديريتي داوطلبان اتخاذ مي كنند. به اين ترتيب، كانون ارزيابي معمولاً يك يا تعدادي از مسئوليتهاي محوله زير را عهده دار است
خلاصه تفصيلي مقاله
عنوان مقاله: الگوي انتقالي درارزيابي اثربخشي آموزش كاركنان
مولف/مترجم: محمدرحيم جعفرزاده
موضوع: مديريت آموزشي / ارزيابي عملكرد
سال انتشار(ميلادي): 2004
چكيده: مفهوم اثربخشي از مهمترين ، مبهمترين و در عين حال بحث انگيزترين مباحث حوزه آموزش است. اين ويژگي ناشي از ابهاماتي است كه در تعريف و بالطبع در ارزيابي آن وجود دارد. بر اين اساس تعاريف متعدد و الگوهاي متفاوتي براي ارزيابي اثربخشي آموزش شكل گرفته است. يكي از جديدترين الگوهايي كه در حوزه ارزيابي اثربخشي آموزش مطرح است الگوي مربوط هالتون با عنوان «الگوي انتقالي» است. الگويي جامع و در عين حال در كاربرد ساده و آسان كه ما در اين نوشته تلاش كرده ايم جنبه هاي مختلف آن را توضيح داده و تصويري روشن از اين الگو براي استفاده كنندگان آن ارائه دهيم.
خلاصه تفصيلي مقاله
عنوان مقاله : مقاله ارائه الگوي تركيبي از تصميم گيري چند معياره فازي و سرمايه فكري جهت ارزيابي عملكرد كاركنان
اميرحسين كنگي زاده - دانشگاه آزاد اسلامي واحد نجف آباد،گروه مديريت صنعتي، نجف آباد، ايران
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولين كنفرانس ملي حسابداري و مديريت
چكيده مقاله:
نيروي انساني ،سرمايه اساسي و مهم يك سازمان را تشكيل مي دهد كه در توسعه و رشد سازمان با توجه به ويژگي هاي جمعي ، مهارت ها و قابليت هايشان سهم بسزايي دارند . به همين دليل نيروي انساني مي تواند مهم ترين زيربناي سرمايه هاي فكري باشد و فرايند مديريت سرمايه هاي انساني در سازمان ها ،يكي از اساسي ترين اقداماتي است كه بسياري از فرايندهاي جاري در سازمان را به شدت تحت تاثير خود قرار مي دهد.در عصر پيشرفت هاي روزافزون و دوران ارتقاي بهره وري ،وجود يك نظام ارزيابي عملكرد نامناسب مي تواند نارسايي مهمي محسوب شود .بنابراين طراحي يك نظام ارزيابي عملكرد صحيح و كارامد نيازمند برخورداري از دانش و آگاهي لازم در اين زمينه است.با وقوع انقلاب تكنولوژي اطلاعات،دانش به عنوان مهم ترين سرمايه ،جايگزين سرمايه هاي مالي و فيزيكي سازمان ها شده است. . لذا سازمان ها ، جهت كسب مزيت رقابتي پايدار، نيازمند شناسايي و مديريت آگاهانه و نظام مند سرمايه هاي فكري و دارائيهاي نامشهود خود مي باشند. به همين منظور، طراحي و بكارگيري رويكردي مناسب براي مديريت سرمايه هاي فكري و دارائيهاي نامشهود از اهميت بسزايي برخوردار است. هدف پژوهش حاضر ، ارائه الگويي جهت اولويت بندي معيارهاي ارزيابي منابع انساني تحت محيط فازي با هدف توسعه سرمايه فكري در شركت نگين صنعت قائم اصفهان مي باشد
دريافت مقاله
کليه حقوق محتواي اين سايت متعلق به راه آهن جمهوري اسلامي ايران مي باشد.
Powered by
Dorsa
Portal